Responsable: Xavier Socias Pérez
N.I.F.: 52211129W
Domicili: c/ Jardí 88-1, 08800 Vilanova i la Geltrú

e-mail: info@cheapfilms.com

www.cheapfilms.com

En endavant, Cheap Films.

 
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web Cheap Films i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen a Cheap Films o, en el seu cas, a terceres persones.

 

L´usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament per a ús personal i privat, i queda, per tant, terminantment prohibit utilitzar-los amb finalitats comercials i distribuir-los, així com qualsevol modificació, alteració o descompilació. 

L´usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que Cheap Films ofereix en el seu lloc web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l´ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal, d´apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics de Cheap Films, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar danys com els esmentats anteriorment. 

Cheap Films es reserva el dret a fer sense previ avís les modificacions que consideri adients en el seu lloc web, i a poder canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que ofereix com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

 

Cheap Films només autoritza a esmentar els seus continguts en uns altres llocs web amb el tractament que aquests considerin, sempre que no reprodueixin els continguts de Cheap Films. En cas de disposar d´un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l´usuari ha de saber que està entrant a Cheap Films i ha de percebre en el seu navegador la seva adreça URL. 

 

Cheap Films posa a disposició dels Usuaris la Política de Privacitat en la que s’informa dels següents aspectes: dades del responsable del fitxer, dades objecte de tractament, fitxer en el que s’emmagatzemen, finalitat del tractament, drets dels usuaris i procediment per a exercir-los.

   

ã Cheap Films. Tots els drets reservats. 2017

info@cheapfilms.cat - 938 532 666

Avís Legal
Política de Privacitat i Cookies