Teniu un esdeveniment que voleu dinamitzar?

Què passaria si de cop apareixen un director i un càmera vestits a l’estil dels anys 20 amb l’atrezzo necessari per convertir-vos en actors? a qui convingui?

Dinamitzem qualsevol esdeveniment, no et preocupis de res, portem l’atrezzo i no passaràs desapercebut!! cridem l’atenció.

Ja sigui per trencar el gel, cridar l’atenció en un stand d’una fira o fer l’animació en un esdeveniment més nombrós, ...

Cheap Films dinamitzem l’acte de la millor manera que sabem: ent FEM QUE TOTHOM S’HO PASSI BÉ!

BODES DE CINE

Voleu convertir l’aperitiu del casament en un rodatge improvisat on qui vulgui pugui convertir-se en actor de la vostra pel.lícula? Evidentment i com no pot ser menys aquell dia els nuvis... SÓN ELS PROTAGONISTES!!!

FIRES

Un director i un càmera es deplacen per la fira amb tot l’atrezzo a sobre buscant actors per interpretar les escenes que els falten per completar la pel.lícula.

Una dinamització d’un esdeveniment en la que l’equip de rodatge itinerant convertirà en actors als visitants, organització o stands.

CELEBRACIONS

Dinamitzem qualsevol celebració assenyalada fent que durant una estona els participants es converteixin en un grup d’actors improvisats, riureu, us fareu fotos, compartireu... us garantim que hi haurà un abans i un després de la nostra aparició en escena.

Tot el grup sereu els actors o actrius de la vostra pròpia pel.lícula i a més en tindreu un record inesborrable.

info@cheapfilms.cat - 938 532 666

Avís Legal
Política de Privacitat i Cookies