QUI SOM?

Dos excompanys d’escola es retroben després de més de deu anys per una afició, una passió, que comparteixen: els jocs. A partir d’aquell moment i fins ara el Xavi i el Sergi han anat reconduint aquesta passió cap aquest projecte: Cheap Films.

Començant per sopars de Nadal on es segresten tions –i que els comensals hauran de recuperar si volen fer-lo cagar-, passant per festes de Halloween passades pel tamís de l’humor més gruixut, i naturalment, muntant sopars de misteri per amics (sense oblidar que molts ja esperen veure quina en porten de cap per Carnaval), aquesta voluntat de passar-s’ho bé fent passar-s’ho bé a la gent no podia anar a parar a cap altre lloc. Recentement han desenvolupat un producte innovador, Cheap Films, el joc cinematogràfic; però això no vol dir que la feina ja està feta, segueixen amb jocs atmosfèrics, dinàmiques de grup, desenvolupant nous productes... I no s’atura.

Xavi

Diplomat en Turisme, amb formació teatral i en animació turística, membre fundador de la companyia de teatre I Demà... Més.

Formació actoral:

Sergi

Llicenciat en Filologia Anglesa, guanyador de premis literaris.

Un, entusiasme, empenta. L’altre, mesura, anàlisi.

Els dos, creativitat, passió i ganes de divertir divertint-se. I, naturalment, aficionats als jocs... i al cinema.

info@cheapfilms.cat - 938 532 666

Avís Legal
Política de Privacitat i Cookies