DRÀCULA · ROBIN HOOD · L'ARCA PERDUDA · EL ZORRO · LA GUERRA DEL SWING · PISTOLES AL SOL · EL TRESOR PERDUT

L'ACTIVITAT

Cheap Films dinamitza qualsevol esdeveniment recreant un rodatge cinematogràfic de principis del S.XX. Els participants a l’esdeveniment es converteixen en els actors de les nostres produccions, nosaltres ho tenim tot a punt, guió, vestuari, localitzacions, atrezzo... sols ens falteu VOSALTRES!

En un plaç de 5 hores, preparem, vestim, rodem, editem i projectem la vostra pel.lícula! Convertim un rodatge cinematogràfic en una experiència fresca i divertida!

CINEMA EXPRESS!!!

I si es vol podem complementar l’activitat amb photocall, maquillatge... el que convingui per sentir-se UNA ESTRELLA!!!

DRÀCULA

El clàssic del cinema mut més terrorífic que mai

En aquesta revisió del clàssic de Bram Stoker, la bella Mina i l'aguerrit Jonathan estan a punt de casar-se quan ell rep l'encàrrec d'anar a Transilvània. Quins terrorífics obstacles hauran de superar per dur a terme el seu amor? Des de la parella protagonista fins a l'infame vampir, passant pel misteriós expert Van Helsing, les sensuals vampiresses o el dement i perillós Renfield, tothom tindrà el seu moment de glòria en aquesta gran producció.

ROBIN HOOD

Roba als rics, dóna als pobres

Durant l'absència del Rei Ricard, el príncep John i el Xèrif de Nottingham aprofiten el buit de poder per sotmetre els seus súbdits, apoderar-se de les seves collites i intentar seduir la bella Lady Marian. Només l'arc de l'intrèpid Robin Hood i els seus homes alegres tindran la gosadia d'enfrontar-s'hi i intentar aportar una mica de justícia en aquesta època fosca, mentre el romanç apareix en la jove parella... Amor, persecucions, intrigues de palau i duels a espasa a vida o mort conformen aquesta èpica revisió del clàssic d'aventures!

L'ARCA PERDUDA

L'arqueòleg favorit de tothom, per primer cop en cinema mut

Torna l'arqueòleg més famós en aquesta revisió de la seva clàssica aventura! Des de la selva amazònica fins la tomba egípcia on reposa l'Arca, passant per la seva aula als Estats Units i una recòndita taverna al Nepal, el nostre aventurer favorit intentarà recuperar el seu amor de joventut mentre intenta evitar que els nazis es facin amb aquesta relíquia, que pot canviar el curs de la història...

EL ZORRO

Torna per alliberar la seva terra

El poble Califòrnia, esgotat de l'espoli  al qual el sotmeten els terratinents castellans, vol decidir el seu futur i votar en referèndum si vol seguir formant part de la corona d'Espanya; però aquesta cada cop estreny més el seu puny... Només un misteriós emmascarat que respon al nom de Zorro gosarà plantar-hi cara en una trepidant aventura plena de romanticisme, drama, emoció i, com no pot ser d'una altra manera, grans quantitats de capa i espasa!

LA GUERRA DEL SWING

Van travessar mig món pel seu país i el seu amor

L'apassionat amor entre en Jack i la Mary Jane està a punt de segellar-se quan esclata la Segona Guerra Mundial i ell ha d'allistar-se i viatjar a Europa. Ella vol lluitar pel seu país i el seu amor i decideix seguir-lo allistant-se com a infermera i intentant trobar-lo en el perillós i sanguinolent front francès... Aconseguirà la jove parella reunir-se i tornar a ballar el swing com ho feien abans que comencés aquest infern? Números musicals, èpiques batalles, escenes romàntiques i la més gran història d'amor conformen aquest nou clàssic que beu de les essències del millor cinema bèl·lic!

PISTOLES AL SOL

Venjança, amor i lleialtat al llegendari Far West

Els problemes del jove Billy i la seva família de pioners semblen resolts quan troben or a les ermes terres del salvatge Oest. Però l'inefable cacic, els malvats germans O'Bannon i els inescrutables indis apatxes tenen alguna cosa a dir-hi! Aquesta pel·lícula beu dels westerns més clàssics per oferir una gran aventura plena d'acció, amb escenes al saloon, al poblat indi o l'inevitable duel final al migdia...

EL TRESOR PERDUT

Per ser els primers en trobar el tresor, un grup d'amics viurà una gran aventura

L'avi de la família està sent extorsionat per uns indescriptibles mafiosos italians, i tot sembla perdut... Tot i això, els seus néts i tota la seva colla uniran els seus esforços per descobrir el misteriós mapa, desxifrar les pistes i trobar el tresor que pot salvar-ho tot vivint l'aventura de les seves vides! Reviu el clàssic d'aventures juvenils dels anys vuitanta amb aquesta particular revisió on hi participa tota la família, des dels més petits als més grans!

info@cheapfilms.cat - 938 532 666

Avís Legal
Política de Privacitat i Cookies