A Cheap Films fem que els grups es relacionin, treballin i acabin obtenint un resultat final.

Disposem de diverses activitats orientades en aquest sentit.

Rodatge cinematogràfic anys 20

L’equip d’actors ens ha fallat a última hora i ens disposem a rodar una pel·lícula amb qui tenim a mà.

Convertim als participants en els actors de la pel·lícula i els vestim com el personatge que representen.

Possibilitat de corporativitzar el producte audiovisual final.

No hi ha jerarquies, els fem actuar e interrelacionar-se recreant l’atmosfera d’un rodatge;... algú haurà d’ajudar amb els efectes especials, o en l’escena del ball... hauran de ballar. I tot amb una única finalitat, tirar endavant l’objectiu final comú: LA PEL.LÍCULA.

Jocs en viu

Convidem als participants a assumir un rol diferent de la seva persona i durant una vetllada viuran una experiència en primera persona en la que hauran de resoldre misteris, descobrir secrets i buscar aliances o aconseguir fites individuals.

10 dies abans de l’esdeveniment reben la invitació i mitjançant un timing estudiat amb l’empresa es va entregant la documentació adicional fins al dia de l’activitat, fem que durant uns dies les relacions condactuals habituals es modifiquin.

D’acord amb les necessitats es poden generar relacions forçades basades en els estímuls que es creguin convenients.

Sessions de joc en equip.

Cada joc té uns objectius i obliga a relacionar-se. En el joc tothom és igual i es regeix per les mateixes normes i el que és millor, tot això ho fa mentre el que juga i passa-t’ho bé. Jocs cooperatius, jocs d’estratègia, creatius, de trencar el gel o de canvi de rols.... les possibilitats són múltiples infinites

Cheap Films disposa d’un psicòleg que realitza un estudi de clima laboral i coaching. i Un cop determinada la situació es dissenya l’activitat a mida i en funció dels resultats obtinguts. Es procedeix a la realització de l’activitat i amb posterioritat a aquesta, el feedback la devolució i proposta de millores.

“Vam realitzar una activitat amb Cheap Films i ens ha canviat la relació entre els empleats.” Marta Comella – Directora Ludoscola.

info@cheapfilms.cat - 938 532 666

Avís Legal
Política de Privacitat i Cookies